Adverteren

Wilt u als verzekeraar ook worden opgenomen in de vergelijkers van DSC Finance? Dan kan uiteraard! DSC Finance is een dochteronderneming van Daisycon. Adverteerders die zijn aangesloten bij Daisycon kunnen worden opgenomen in de vergelijkers van DSC Finance. Daisycon doet aan Affiliate Marketing. Dit betekent dat u een vergoeding betaalt als er een verzekering via de vergelijkers van DSC Finance wordt afgeloten. U betaalt dus alleen voor resultaat.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voordelen voor adverteerders

Groot bereik en compliant 

Iedere vergelijker van DSC Finance staat op enkele honderden websites, waardoor uw bereik als adverteerder enorm wordt vergroot. De tools worden beheerd door de financiële specialisten van DSC Finance. Zij zorgen ervoor dat de tools voldoen aan de eisen omtrent het vergelijken van financiële producten van de AFM.

Dashboard

Doordat de vergelijkers gebruik maken van de techniek van Daisycon heeft u beschikking over een uitgebreid dashboard waarin u de resultaten van uw campagne kunt analyseren.

Kwalitatief hoogwaardige bezoekers

Bezoekers die via de vergelijkers van DSC Finance bij een verzekeraar op de website komen zijn al ver in het aankoopproces. Zij hebben immers al een vergelijking gemaakt. Het verkeer dat via onze vergelijkers wordt doorgestuurd wordt door adverteerders als kwalitatief zeer hoogwaardig ervaren.